国产草莓视频无码a在线观看-国产精品女上位好爽在线-中文字幕精品在线-一区二区三区回区在观看免费视频-日本熟妇乱子伦xxxx-人人爱人人射-亚洲视频在线视频-亚洲欧美日本在线-国产v日产∨综合v精品视频-亚洲国产精品区-久久久wwww-凹凸日日摸天天碰免费视频-国产jizz视频全部免费软件-99精品国产99久久久久久97-黑人上司好猛我好爽中文字幕

當前位置:MBA招生網>新聞資訊>>MBA報考常識

2024考研英語二答案和全解析 文  /MBA招生網2025-02-14 17:57:53

2024考研英語二答案和全解析


完形填空:

2024考研英語二答案和全解析

2024考研英語二答案和全解析

參考答案:

whereas

balance

seeing   

disconnected

contribute to   

for example  

missing out  

trigger   

regain

at first 

like-minded

try

share

also

space

fatigue

signs

mark out  

unavailable

rest


解析部分由ChatGPT 4.0 提供!

閱讀理解A第一篇:

2024考研英語二答案和全解析

2024考研英語二答案和全解析

21.Coyle argues in her new book that economic growth should_______.

C. benefit people equally.

原文線索: Coyle emphasizes the need for the gains from economic growth, particularly in the digital economy, to be more evenly shared, contrasting the current situation where tech millionaires and billionaires thrive while middle-income jobs are undercut by automation.

22.According to paragraph 2, digital technology should be useful to______.

C. raise overall work efficiency.

原文線索: Coyle suggests that digital technologies need to be used to boost productivity in various sectors like health care and construction, which implies an increase in overall work efficiency.

23.What does Coyle fear about transformative technology?

D. They may be unwelcome to the public.

原文線索: Coyle expresses concern that if people do not see the benefits of these technologies and only witness the destruction of good jobs, they may not embrace the changes, indicating a fear of public unwelcomeness or resistance.

24.Several American cities are mentioned to show______.

A. the uneven distribution of AI technologies in the US.

原文線索: The mention of cities like San Francisco, San Jose, Boston, and Seattle having a significant portion of tech jobs and AI assets highlights the geographical disparities and concentration of AI technologies in a few areas.

25.With regard to Coyle's concern, the author suggests______.

D. redefining the role of AI technologies.

原文線索: The author suggests broadening digital imaginations to conceive of AI technologies that expand opportunities and don't just replace jobs, which implies a redefinition of how AI is utilized in various sectors.

閱讀理解A第二篇:

2024考研英語二答案和全解析

2024考研英語二答案和全解析



26.It can be learned from paragraph 1 that the UK needs to _______.
A. increase its domestic wood supply.
原文線索:The paragraph highlights the UK's reliance on timber imports and the fact that only 20 percent of its wood requirement is home-grown, indicating a need to increase domestic wood supply.
27.According to Confor, the UK government’s fresh incentives _____.
 A. can hardly address the construction crisis.
原文線索:Confor criticizes the government's incentives for not going far enough and failing to promote the benefits of planting trees for boosting timber supplies, suggesting that these incentives are insufficient to address the looming construction crisis.
28.The UK’s exposure to fluctuating wood prices is a result of _____.
B. inadequate investment in growing wood.
原文線索:Stuart Goodall of Confor mentions that the UK has not taken responsibility for investing in its domestic wood supply, which has left it exposed to fluctuating prices and supply issues.
29.Which of the following causes the shortage of wood supply in the UK?
D. farmers’ unwillingness to plant trees.
原文線索:While not explicitly stated, the context suggests that the shortage of wood supply is due to insufficient tree planting, which could be attributed to landowners' or farmers' priorities, such as food production and biodiversity, rather than tree planting for timber.
30.What does Goodall think the UK government should do?
C. provide more support for tree planting.
原文線索:Goodall emphasizes the need for the UK land to provide secure supplies of wood for construction and contribute to the net-zero strategy, suggesting that the government should offer more support for tree planting.
閱讀理解A第三篇:

2024考研英語二答案和全解析2024考研英語二答案和全解析


31.According to Paragraph 1, keeping unsafe aging drivers off the road ________.

 C. can be a tough task to complete.

原文線索: The paragraph discusses the challenge of convincing aging drivers to stop driving, which suggests it is a difficult task to accomplish.

32.The American Medical Association's advice ________.

D. has met with different responses.

Rationale: The paragraph describes various state laws regarding physician reporting of unsafe drivers, ranging from mandatory reporting to considering it a breach of confidentiality, indicating varied responses to the advice.

33.According to Dugan, efforts to keep older drivers safe _________.

 B. need to be well coordinated.

Rationale: Dugan mentions the piecemeal approach of different professions to the issue and the absence of a dedicated institute for older driver studies, implying the need for better coordination.

34.Some older drivers have trouble driving because they tend to ___________.

B. have a weakened memory.

原文線索:The paragraph mentions issues such as the inability to turn their heads, memory problems, and difficulty in reaching car pedals, among which weakened memory is explicitly mentioned as a reason for driving difficulties.

35.Dugan thinks that the solution to the problems of crashes may lie in _________.

 B. developing senior-friendly cars.

原文線索:Dugan suggests the need for cars that a 90-year-old can drive comfortably, indicating the development of senior-friendly cars as a potential solution to the problem of crashes.



閱讀理解A第四篇:

2024考研英語二答案和全解析


2024考研英語二答案和全解析


36.The research findings are cited in Paragraph 1 to show ___.

A. the prevalence of health apps.

Rationale: The mention of the number of health apps available and the number launched in 2020 highlights the widespread availability and prevalence of health apps in the market.

37.What does the author imply about existing health privacy law?

A. Its coverage needs to be extended.

Rationale: The author notes that existing health privacy laws primarily focus on traditional healthcare providers and do not adequately cover the health information collected by apps, implying a need for broader coverage.

38.Before sharing its users' health information, Flo Health is required to____.

D. obtain their explicit permission.

Rationale: The Consent Order requires Flo Health to get app users' express affirmative consent before sharing their health information, meaning they need explicit permission from users.

39.What challenges is the FTC currently faced with?

 B. The rapid increase in new health apps.

Rationale: The text mentions the immense challenge for the FTC due to the rapid rate at which health apps are entering the market, indicating the difficulty in keeping up with and regulating these new apps.

40.It can be learned from the last paragraph that health data protection _____.

D. has gained legislative support in some states.

Rationale: The paragraph mentions states like California, Virginia, Colorado, and Utah passing their own consumer data privacy legislation, indicating that health data protection has received legislative support at the state level.

2024考研英語二答案和全解析

2024考研英語二答案和全解析

41.Sue Rexford

C. Undertaking too many extracurricular activities will hardly be seen as a plus by colleges.

原文線索: Sue Rexford mentions that it is not necessary for students to list 10 activities in the Common Application, indicating that having a large number of extracurricular activities is not essential.

42.Sara Harberson

E. High school students participating in popular activity should excel in it.

原文線索: Sara Harberson advises that if students are going to do a popular activity, they should be the best at it, emphasizing excelling in the activity rather than just participating.

43.Katie Kelley

A. Students who stand out in a specific extracurricular activity will be favored by top-tier institutions.

原文線索:  Katie Kelley states that distinguishing oneself in one focused type of extracurricular activity can be a positive in the admissions process for highly selective institutions.

44.Mayghin Levine

 G. It is advisable for students to choose an extracurricular activity that is related to their future study at college.

Rationale: Mayghin Levine suggests that having an extracurricular activity related to the college major declared on a college application can be a big plus.

45.Erica Gwyn

B. Students whose extracurricular activity has benefited their community are likely to win a scholarship.

原文線索:  Erica Gwyn mentions that high school students who have had a strong positive influence on their community through an extracurricular activity may impress a college and win a scholarship.

翻譯部分:

2024考研英語二答案和全解析

參考譯文:咖啡和新鮮面包的香味飄蕩在空氣中,攤位上擺滿了五顏六色的蔬菜和誘人的奶酪,還有友好交談的嘈雜聲,農貿市場是一場感官盛宴。它們還提供了一個與負責種植或飼養你食物的人交談的機會,支持當地經濟,并同時購買新鮮的時令產品。

農貿市場通常是每周或每月舉辦的活動,大多數都有戶外攤位,允許農民或生產者直接向顧客銷售他們的食品。市場的規模或常規性可能因季節和地區的農業日歷而有所不同,你可能會在一年中的不同時間發現不同的產品在售。通過省去中間商,農民們能為他們的產品獲得更多的利潤。顧客也從中受益,因為他們能夠清楚地看到——以及給誰——他們的錢去了哪里。

寫作A節:

2024考研英語二答案和全解析

參考例文:

Dear Jack,

I hope this email finds you well. I've been thinking about our upcoming survey on the protection of old houses in the ancient town and wanted to share my plan with you.

My idea is to start by conducting interviews with local residents and historians to understand the historical significance of these old houses. Additionally, we could document their current conditions through photographs and note any preservation efforts already in place. This data would provide valuable insights into the effectiveness of existing preservation measures.

I also think it would be beneficial to gather opinions from tourists and local business owners, as they offer different perspectives on the importance of these old houses to the town's heritage and economy.

I'd love to hear your thoughts on this approach or any other ideas you might have. Your insights would be greatly appreciated in shaping our survey to make it as impactful as possible.

Looking forward to your reply.

Best regards,

Li Ming

2024考研英語二答案和全解析

推 薦 課 程

             學  校

項目類別

上課地點

     學  費

查  看

南昌大學-法國普瓦提埃大學

MBA

上海

19.6萬

詳  情

同濟大學-UTA阿靈頓商學院

EMBA

上海

40萬

詳  情

上一篇: 這些院校淘汰率最高82.8%!復試刷人超狠!

下一篇: 收藏!2025最全中外合辦碩士學校及項目匯總

相關新聞

美國北阿拉巴馬大學EMBA
主站蜘蛛池模板: 受虐m奴xxx在线观看| 韩国成人av| 亚洲国产精品99久久久久久久久| 免费a级黄色片| 汤唯裸体全光无删减| 91爱视频| 搡老外bbbb搡bbbb| 欧美性护士videos护士| 老妇女性较大毛片| 男人天堂社区| 西西人体www大胆高清| 亚洲精品视频网址| 国产伦理91| 无人在线观看高清视频| 黄色片成人| 打屁股无遮挡网站| 欣赏asian国模裸体pics| 青青av| 大桥未久恸哭的女教师| av在线首页| 中文字幕日韩一区二区三区| 影音先锋三级| 夜夜干天天操| 一本一本久久a久久精品综合| 啊啊啊用力干| 狼人伊人av| 火影忍者羞羞漫画| 激情婷婷综合| 奇米网77| 久久久久久久久久久综合| 本道久久| 国偷自产av一区二区三区麻豆| 日韩欧美一区二区在线观看| 狠狠干夜夜爱| 97成人人妻一区二区三区| 在线观看日批| 操日韩美女| 中文字幕永久免费| 久久久久黑人强伦姧人妻| 男女激情爱爱视频| 欧美成人三级视频| 黄视频在线播放| 成人深夜视频| 国产黄色激情| 久草电影网站| 欧美日韩中文字幕一区二区三区| 国产成人在线看| 美日韩一区二区三区| 欧美色就色| 欧美黑粗硬大| 欧美天天影院| 在线免费观看日韩av| 黄色三级电影| 亚洲五月网| 一级少妇片| 中文字幕在线天堂| 精品网站999www| 亚洲一区二区91| 亚洲av无码精品一区二区| 波多野一区| 日韩三级在线观看| 国产后进白嫩翘臀在线观看视频| 亚洲黄在线观看| 男女裸体无遮挡做爰| 毛片高清| 97黄色网| 好吊色青青草| 男生叉女生| 一区二区国产视频| 亚洲精品乱码久久久久久蜜桃图片| 日韩sese| 色婷婷国产精品视频| 黄色污网站| 色诱视频在线观看| av综合导航| 国产午夜电影| 天堂久久综合| 日韩在线天堂| 国产日比视频| 久久五月婷| 国产日韩av一区二区| 卡一卡二卡三卡四| 操一操影院| 亚洲老司机av| 日韩三级国产| 欧美高清videos高潮hd| 黑人一级片| 日本一区二区在线不卡| 97人人射| 欧产日产国产69| 亚洲熟妇国产熟妇肥婆| 黄久久久| 免费在线国产| 免费观看日韩毛片| 国产一级一级片| 欧美20p| 人成午夜视频| 伊人电影av| 国产www在线观看|